7 Şubat 2017 Salı

RESIDENT EVIL 7

                                “BİRİ KORKMUYORUM MU? DEDİ”


   
       Adını efsanelerin arasına yazdıran bir oyun serisi, yıllara meydan okuyan, rakiplerine duman attıran, oyun severlerin gönlünde taht kuran bir oyun RESIDENT EVIL. CAPCOM’un bizlere bahşettiği bu güzel oyunu serinin müdavimi arkadaşlara övmeye gerek yok sanırım. Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan serinin son oyunu RESİDENT EVIL 7 BIOHAZARD gerekli mercilerdeki yetkili abilerimizden ve oyun severlerden aldığı olumlu tepkiler oyunun kalitesini ortaya koyuyor.













         RESIDENT EVIL NEMESIS ile zirve yapıp korku oyunu severlerin gönlünde taht kurduktan sonra çıkardığı 3 oyunda daha çok aksiyona yönelmesi serinin müdavimlerini üzse de, RE7 öze dönüş olarak oyun severleri bir hayli korkutmayı amaçlıyor. Henüz oynama şansına nail olamasam da internetteki gameplay videolarından izlerken bile yeterince gerilmeme sebep olan atmosferi ve konusu ile bunu gayet iyi başarıyor. Üzerine VR oynanışını da eklersek o atmosferin içine tamamen girmek nasıl bir etki yaratır tahmin bile edemiyorum.

Yaşlı dedik hürmet ettik her halt senin başının altından çıktı

         Capcom bu sefer Resident Evil tabaasının yüzünü güldürmüşe benziyor. Şahsen oyunun grafik, konu ve oyuncu yorumlarına bakarak oynanış yönünden mükemmel bir deneyim sunduğunu söyleyebilirim. Capcom’dan biz oyun severler için oyunun efsanesi Nemesis ile geçen özel bir bölüm yapılması hem nostalji olur  hemde efsane Boss’umuzla hasret gidermiş oluruz.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder