11 Şubat 2017 Cumartesi

2017’NİN POPÜLER 10 UYGULAMASI




                Cep telefonu teknolojisinin gelişmesiyle birlikte mobil yazılım ve uygulama  sektöründe devrim niteliğinde yeniliklere şahit oluyoruz. Teknolojinin olmasına imkan vermediğimiz şeyleri bize  sunması artık kimseye şaşırtıcı gelmiyor sanırım. Bilgisayarda kullandığımız pek çok programın ve oyunun mobil versiyonlarını cep telefonlarında kullanabiliyoruz. Teknoloji bilgisayarları büyük ölçüde cebimize sığdırdı diyebiliriz. Bu yazımda yeni girdiğimiz 2017 yılı içerisinde popüler olan 10 mobil uygulamaya göz atalım,

                           1-      HİTMAN SNİPER




               Bilgisayar ve oyun konsollarının efsane oyunları arasında yer alan HİTMAN’in mobil oyun versiyonunda insani duygulardan uzak olan suikastçımız Ajan47 ile suikastlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.
150’nin üzerinde görev ve oyunun içindeki pek çok gizem ile uğraşacağımız Hitman Sniper da görevlerde topladığınız puan ile arkadaşlarınızla rekabet edin. İOS Ve ANDROİD için bulunan oyun ücretlidir. Kesenize uygun gelirse storelardan indirebilirsiniz.



                           2-      LAST EMPİRE WAR Z


          Piyasaya çıktığı güden beri mobil oyun severlerin gözdesi haline gelen oyun strateji tarzındadır. Dünyayı basan zombilerden ve diğer düşmanlardan korunup hayatta kalmak için bölgemizi koruyup geliştirmemiz gerekiyor. İOS Ve ANDROİD için bulunan oyunu storelardan ücretsiz indirebilirsiniz. Last Empire War Z Oyun içi satın almalar ile en çok hasılar elde eden yapımlar arasında yer almaktadır.


                           3-      ASPHALT 8: AİRBORN



               Mobil oyuncuların favorileri arasında yer alan GAMELOFT’un yapımcılığını üstlendiği ASPHALT 8: AIRBORN  mobil cihazlarda 140’ın üzerinde araçla kıyasıya yarışma imkanı sunuyor. Ferrari, Lamborghini, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, Ford, Chevrolet ve daha pek çok araç ile arkadaşlarınıza ve rakiplerinize duman attırın. İOS Ve ANDROİD için bulunan oyunu storelardan ücretsiz indirebilirsiniz.


                           4-      ENLIGHT


                Mobil fotoğraf düzenleme uygulamalarının arasında kendine iyi bir yer edinen program kullanıcılara pek çok özellik ve kolaylık sunuyor uygulama ilk açıldığında bir tutorial  ile uygulamanın kullanımıyla ilgili bir tur düzenliyor eski bir uygulama olmasına rağmen poplerliğini hala koruyor. Iphone için üretilen uygulama ücretli olup Appstore’dan indirebilirsiniz.


                           5-      101 YÜZBİR OKEY PLUS



                Ülkemizde bir hayli popüler olan okey oyunun hem sosyal ağ olan Facebook üzerinden hem de mobil cihazlarımızdan oynayabileceğimiz bir versiyonudur. Milyonlarca kişi tarafından oynan oyuna Facebook profiliniz ile girebilir veya misafir girişi yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve diğer oyuncular ile keyifli zaman geçirebileceğiniz uygulamayı İOS Ve ANDROİD için bulunan oyunu storelardan ücretsiz indirebilirsiniz.


                          6-      FACETUNE 

                       


                Bir başka fotoğraf düzenleme uygulaması olan Facetune’da mobil kullanıcılar arasında bir hayli rağbet görüyor hatta önde gelen yabancı gazetelerden de övgü aldığı söyleniyor. Portre fotoğraflarınızı ve Selfielerinize kaliteli rötuşlar yapabileceğiniz Facetune cüzi bir ücret ile İOS Ve ANDROİD için bulunan oyunu storelardan indirebilirsiniz.


                          7-      PLAGUE INC



               Her oyunda iyi olup dünyayı kurtaracağız diye bir şey yok her zaman kahraman olamayız birazda kötü adam kahkahası atalım bize bu imkanı plague inc sunuyor dünyaya bir çeşit bakteri yayıp insanlığı hastalık kırıp geçirmemize yönelik bir strateji oyunu olan plague inc te insanların virüslerimize verdiği tepkiye göre yeni stratejiler belirlememiz gerekiyor. Oyunu İOS ve ANDROİD için storelardan indirebilirsiniz.


                         8-      MINECRAFT POCKET EDITION



    Bilgisayar ve oyun konsollarında bir hayli rağbet gören oyunun mobil versiyonu olan MINECRAFT POCKET EDITION oyunculara mobil cihazları üzerinden eğlenceli vakit geçirme imkanı sunuyor. Ücretli olan yapımı İOS Ve ANDROID için Storelardan indirebilirsiniz.

                         9-      GAME OF WAR



         En popüler uygulamalar arasında olan oyun bütün dünyada milyonlarca oyuncu arasında kıyasıya bir rekabete imkan sağlıyor. Bir strateji oyunu olan GAME OF WAR da kendi krallığını kurup geliştirerek yeni ittifaklar bulmak ve rakiplerinize karşı kendiniz koruyup krallığınızı geliştirmek üzerine çabalıyorsunuz. Oyunu İOS Ve ANDROİD için bulunan oyunu storelardan ücretsiz indirebilirsiniz.


                          10-  CONSTRUCTION SIMULATOR 2014




                Simülasyon oyunu severlerin favorileri arasında olan uygulama bir hayli ilgi çekici gibi görünüyor. Uygulama hala popülerliğini koruyor. Uygulama ücretli olup İOS ve ANDROID için storelardan indirebilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder