20 Şubat 2017 Pazartesi

GARDINIZI ALIN TEKKEN 7 GELİYOR.


     Bu yıl video oyunları sektörü için bereketli bir yıl olacak gibi duruyor. Tabiki bu durum oyuncular için tatmin edici grafikler ve senaryolar ayrıca devam oyunları beklenen serilere kavuşmak demek. 2017 yılı içinde devamı gelecek seri oyunlardan biri de yapımcılığını Bandai Namco'nun üstlendiği dövüş oyunlarının efsaneleri arasında yer alan TEKKEN 7.
 Aslında uzun zamandır piyasaya çıkması bekleniyordu ancak yaşanan ertelemelerden sonra yapımcı firma seri tutkunları için nihai tarihi belirledi ve  oyunu 2 haziranda siz oyun severler ile buluşturacağını duyurdu.


 
  Oyunun yayınlanan fragmanları tatmin edici görünüyor ve oyunun hikayesi hakkında biraz bilgi edinmemize olanak sağlıyor. Oyunda, Mishima ailesinin arasında 20 yıllık kan davasının sonuna şahitlik edeceğiz ve bir baba oğul çatışması arasında kalacağız gibi görünüyor. Yeni nesil oyun motoru kullanılarak tasarlandığı bildirilen oyun üst düzey performans ve görüntü kalitesi taahhüt ediyor. Oyunda 30'dan fazla oynanabilir karaktere sahip olacağız ve üç yeni karakterde bizleri karşılıyor olacak bunlar; Lucky Chole, Shaheen  ve Street Fighter serisinden tanıdığımız Akuma serinin 7. oyununda bizlerle birlikte olacak. Oyun rage arts, rage driver, power crushes gibi yenilikçi dövüş mekanikleri ile bizlere kusursuz combolar ve yakın dövüş hareketleri ile ölümcül tekniklere sahip dövüşçüler vaat ediyor.

     oyun 2 haziran 2017 tarihinde raflardaki yerini alacak ancak bu tarih gelene kadar oyunun internetteki fragmanıyla idare etmek zorunda kalacağız. Ayrıca yakın zaman içinde piyasaya çıkacak olan Injustice 2 ile piyasadaki dövüş oyunları arasındaki rekabet baya kızışacağa benziyor. Tekken 7 nin video görüntüleri eşliğindeki tanıtım videosunun yer aldığı teknolistem youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz. Bir sonraki yazıda görüşünceye kadar kendinize iyi bakın.

    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder